Tiomila-feber i Borensberg

Årets store høydepunkt for BSK kommer stadig nærmere. Første helgen i mai får vi svaret på om vinterens trening har gitt resultater, og om vi igjen skal klare å kjempe i teten i årets store begivenhet: Tiomila. Det hele vil avgjøres i de svenske skogene utenfor Borensberg.

For å få en pekepin på hva som vil møte oss på Tiomila 2012 dro vi mannsterke til Borensberg siste helgen i mars. Her ble det muligheter for å trene både i dagslys og i mørke, langt og eller kanskje litt kortere, stafettrelatert og individuelt. Det ble innledet heftige diskusjoner rundt kart, uttak og taktikk, noe som alltid hører hjemme på en Tiosamling. Men kanskje viktigst av alt, vi var samlet i Borensberg med et felles mål: å sette i gang drømmene om Tiomila 2012.

Med mange gode treninger i relevant terreng må vi vel si at vi begynner å bli klare for å ta Tiomila 2012 med storm. Generelt så det ut til å være mange spreke bein som yrer etter å komme i gang med sesongen. Allerede neste helg er sesongen 2012 i gang, men det er om 3 uker det virkelig braker det løs! Det er da det skal bløs for den blå og gule BSK-drakta. Tiofeber’n har meldt sin ankomst!

-Lene

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s