Sesongåpning: Norwegian Spring

Sesongen åpnet i helgen med både norgescupløp, uttaksløp til EM og Norwegian Spring i Østfold. Denne helgen bød ikke bare på mange gode resultater, men også en veldig hyggelig og sosial samling for både de små og store, samt eliten og bredden i BSK. Dette ble for BSK derfor en veldig vellykket helg på mange måter.

For noen begynte det allerede på torsdag med EM-uttaksløp i Sprint (Norgescup senior) fra Kastellet skole på Nordstrand. I dameklassen ble det suksess med tre BSK-babes på pallen. Heidi
vant, foran Kine og Tone. I tillegg ble vår nyeste BSK jente, Nikoline nr 5. I herreklassen ble Carl nr 7 og Jeppe slo til med en flott 13. plass.

På fredagen var det klart for årets første NM distanse, NM-natt fra Rolvsøyhallen i Fredrikstad. I den yngste herre juniorklassen var Lars Harald, Thomas, Sebastian og Magne med å fighte om plassene i feltet. Alle var innen 1.46 minutt bak vinneren, noe som vitner om et tett oppgjør. I dameklassen ble Kine beste BSK’er med 6.plass, mens i herreklassen var Carl best med en 15 plass.

På lørdag var det klart for årets første stafett, vårstafetten. Både guttene og jentene stilte med to
lag. Førstelaget til jentene var med fra starten og vant en overlegen seier med Lene, Anne Marie, Nikoline og Tone. Andrelaget ble nummer 7, etter en meget god avslutning fra Elin. I herreklassen kunne Martin Soukup med 3. beste tid på etappen løpet førstelaget inn til 11. plass og andrelaget ble nr 24. Ikke alle løp stafett denne dagen og det var gledelig å kunne se at vi til sammen hadde nesten 40 BSKere i aksjon under lørdagens konkurranser.

Søndag var det klart for Solrenningen, norgescupløp for juniorene og EM-uttak langdistanse for seniorene. Gledelig å se att alle 4 juniorguttene var blant de 15 beste i den knallharde klassen H17-18E. Best var Sebastian med en 5. plass. I H21E var Carl best som nr. 8, mens i D21E var Tone best med 3. plass.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s