Nu er det dags…

Vi kjenner det på kroppen. Kvikksølvet har beveget seg godt opp på rødt, samtidig som vi vet at det snart vil nærme seg blått igjen. I alle fall i hodet og magen til BSK løperen. Det er vår, det bart og det er tid for å krysse grensen mot grannlandet igjen. Inte för at fynda kött och porr, men for å løpe 10mila.

Bækkelaget har en lang og solid tradisjon i 10mila. Med flere seire på både dame og herresiden og i år reiser vi til Kvarn med et meget sterkt førstelag hos damene, et herrelag som er det yngste på mange år, samt et veltrent andrelag hos damene. Men først og fremst reiser vi til Sverige som en samlet gjeng, en gjeng som gjennom vinteren har trent godt sammen, bidratt til å styrke miljøet og vært med på å gjenskape et godt treningsmiljø i vår blågule klubb. Det er vi stolte av.

Når Kine og Anne Marie løper ut i skogene kl 14:15 lørdag er det smil om munnen og med visshet om at skulle det gå litt på tvers, så har de likevel støtten og tryggheten fra sine lagvenninner og det skal vi være stolte av, da har vi kommet lengre og nærmere det å drive idrett enn vi tidligere har vært. Selv om vi selvfølgelig vet at vi kommer til å henge med helt fremme i teten, helt til Tone spurter i mål, først 🙂

I det mørket har lagt seg vil en lang lysorm slange seg ut i de Kvarnske skoger. Det er selveste 10mila ormen. Bestående av hundrevis av viltre, løpssterke unge menn som legger i vei på de første av de totalt 120 330 meterne som skal tilbakelegges av ti lagkamerater gjennom natten og morgenen. Med et lag bestående av rutine, ungt pågangsmot, god teknikk, løpsstyrke og viljestyrke blir BSK herrer 2012 en glede å følge med på. Det mest spennende laget vi har hatt og ikke minst et lag for fremtiden. Med tre stykker under 18 år, blandet med 1 verdensmester, et knippe danske mestere, noen arbeidsjern og et felles mål. De er der for å gjøre sitt beste og de vet at dette er godt nok.

Det er med bakgrunn i dette at jeg og andre med meg gleder oss spesielt mye til årets 10mila. Fordi stemningen i gruppen og i lagene er spesielt god. Den er trygg, munter og optimistisk. Derfor er årets 10mila spesiell for oss, uansett om vi blir nr 1, 17 eller 32. For vi blir det som et lag som vet at vi i fremtiden blir bedre sammen. Vi er Bækkelaget og stolte av det.

Lykke til alle sammen.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s