BSK pink ladies nr 11 i 10mila.

Det var kvart over to i dag at Kine la ut som starkvinne på BSK sitt førstelag. Kine gjorde det en god og rutinert førstetappeløper skal og var inne som nr 5 kun 26 sekunder bak teten. Med en start som dette var stemningen satt og Nikoline gjorde en god andreetappe og sendte Lene ut på en 16 plass. 3 etappen som var en ren heng-etappe, høy fart og målet var å henge med. Lene leverte en flott etappe og vekslet Heidi ut på en 23plass.

Heidi som har vært noe småskadet i vår, løp stabilt, sikkert og ikke minst fort. Resultatet av dette ble at Tone ble sendt ut på 15 plass i god posisjon til videre avansement. Vi merket på Tone allerede fredag kveld at hun var klar. Her skulle det løpes for laget og det skulle løpes bra. Som sagt så gjort. Tone løp både fort og sikkert, og selv om hun fikk litt for tøff spurtmotstander i Tanja Ryabkina, holdt innsatsen på siste etappe til at Tone kunne løpe BSK Pink Ladies inn til en flott 11.plass i årets 10mila.

BSK 2 Delicious med Anne Marie, Katja, Jenni, Sina og Elin gjennomførte også en god stafett og endte til slutt på en 95 plass.

Jentene blir stadig bedre og det er en glede å være rundt de. En flott, positiv gjeng som tenker fremover. Vi håper humøret smitter over på BSK herrene Jet-Packs som om ikke lenge skal ut å løpe seg gjennom natten.

Reklamer
This entry was posted in konkurranse and tagged , , by unguroligmann. Bookmark the permalink.

About unguroligmann

En blogg skal være en nettdagbok eller en temabasert ytring. Denne bloggen skal være om det å være midt i mellom livet og virkeligheten. Om hva som skjer inni kroppen når man merker at fundamentene man trodde sto trygt begynner å skjelve. En oppegående, velutdannet mann sine tanker om livet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s