Vi velger oss Mai…

Så var det bare støv, noen nye tråkk og litt rester av en arena igjen i Kvarn. Årets 10mila er over og med dette kommer refleksjonene over årets ar-rangement og innsats.

Vi har tatt mange steg. På det sosiale fremstår vi som en meget god og samlet gruppe med større spenn og bredde en tidligere. Det er uteluk-kende positivt og det er en glede å være med dere alle på tur. Selv om det resultatmessig gikk litt på tvers, så har flere av gutta nå innhentet viktige erfaringer vi skal ta med oss videre inn treningsarbeidet.

Jentene som ligger å vaker rett under verdensklasse leverer en sterk 11.plass og med 364 dager med gode forberedelser mot 10mila 2013 så fjerner vi det ene 1. tallet.

Når det gjelder arrangementet kunne vi jo ha ønsket oss at arrangøren gjorde litt mer ut av det. Det var på mange måter mange samlingsplasser og lite samling som skapte den virkelig gode 10o-følelsen vi er vant med. Vi håper arrangøren gjør en god evaluering og skaper en bedre atmostfære rundt arrangementet til neste år.

Vi har allerede i skrivende stund booket overnatting til 10mila 2013. Det er viktig å skape trygghet mot neste år allerede nå. Gamle kart over området er bestilt, så det skal ikke stå på forberedelsene mot neste år.  Klubben har visjoner og det skal vises utad, slik at vi kan bygge videre på det vi har startet på. Med et tydeligere opplegg gjennom 2012 og utover vinteren, skal vi løfte oss ytterligere mot 2013.

Det viktigste vi kan alle gjør nå er å stille opp på treninger, løp, arrangementer og de aktivitetene vi har i klubben for å se at jo flere som er med, jo morsommere blir det. Så skal vi i styret sørge for at det blir tilrettelagt for at alle skal få muligheten til å bli så gode som mulig, på alle områder.

Vi må regne med både oppturer og nedturer på veien mot suksess. Og noen skader og teknisk uhell er en del av gamet, selv om vi gjerne skal være det foruten.

Med dette ønsker jeg alle lykke til videre med trening, familiedag til helgen, EM og alle andre løp.

Vi sees i skogen.

Kristian

Reklamer
This entry was posted in Uncategorized by unguroligmann. Bookmark the permalink.

About unguroligmann

En blogg skal være en nettdagbok eller en temabasert ytring. Denne bloggen skal være om det å være midt i mellom livet og virkeligheten. Om hva som skjer inni kroppen når man merker at fundamentene man trodde sto trygt begynner å skjelve. En oppegående, velutdannet mann sine tanker om livet.

2 thoughts on “Vi velger oss Mai…

  1. De fire juniorene på bildet til ingressen på denne saken er rett og slett kremen av norsk ungdom;-)

  2. Jeg blir fortsatt spurt om legitimasjon når jeg handler seniorprodukter, så jeg vurderer å stille opp i H17-18 igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s