Ultralang-bronse til Heidi og Carl

I helgen var fire juniorgutter, tre damer og to herrer reist nordover for å løpe norgescup sprint og NM ultralang i Steinkjer. For Heidi ble det sammenlagt seier i sprintcuppen og bronsemedalje på ultralang. 

Norgescup sprint

Juniorklassen

BSK stilte med Magne Jutulstad, Sebastian Torgersen og Thomas Schive i H 17-18. Schive var raskest på den lite tekniske sprint og løp seg inn på en delt 8-plass, 1:13 min etter den klare vinner Trond Einar Moen Pedersli, OL Trollelg. Torgersen var 2:16 min bak på en 26. plass og etter han fulgte Jutulstad på en 37. plass, 3:11 min bak.

Senior

I seniorklassene var det litt større tekniske utfordringer som møtte løperne. Hos damene ble Heidi Bagstevold beste BSK-babe på en 3. plass bare 18 sekunder bak Mari Fasting, Halden SK. Men ikke mer enn 9 skunder bak Heidi løp Nikoline Ekeberg Schjerve inn til en flott 4. plass. Kine fulgte opp med en 7. plass rett under minuttet etter Mari Fasting.

I den sammenlagte sprintcuppen ble det hele 4 BSK-babes i topp-5 med Heidi på førsteplass, Nikoline på andre, Kine på 4. plass og Tone Wigemyr som ikke løp i helgen på en 5. plass. En bra laginnsats av jentene.

I herreklassen stilte BSK Carl og Kyongsa. Carl Waaler Kaas løp på dagens 4. beste tid og var 42 sekunder bak Olav Lundanes, Halden SK. Kyongsa Ri hadde løp et bra løp og var bare 3:46 min bak på en 32. plass.

NM ultralang

Senior

Carl løp lenge veldig lovende og lå etter 1.30 time bare 30 sekunder bak den senere vinneren Olav Lundanes. Men mot slutten ble det til et bom mitt på et langstrekk og de siste kilometer inn mot mål måtte Carl se Hans Gunnar Omdal løpe forbi, slik at det endte med en bronsemedalje for innsatsen etter 2 timer og 38 minutter i skogen. Kyongsa fikk full valuta og brukte 4:31:43 på den 24 km lange løype.

Hos damene stilte Kine og Heidi. Kine måtte se seg slått med en halv time selvom starten av løpet gikk bra. Heidi løp seg som Carl inn til en bronsemedalje etter å ha hatt selskap av Hanne Sandstad på siste delen av løypa. Heidi var 8:30 min etter Mari Fasting som igjen i dag vant.

Junior

I H 17-18 kom alle fire gutter seg gjennom den tøffe løype. Schive startet bra og lå på en 5. plass etter det første langstrekk og cirka en halv times løping. Etter det ble det til et mindre optimalt veivalg og noen små tidstap som gjorde at han lå nummer 18 en time inne i løpet. Den siste timen fikk han løpet seg opp gjennom feltet og endte til slut på en 12. plass, 17:40 min etter en suveren Borger Melsom, Fossum IF. Tidligst startende Sebastian ble etter 1 time og 40 min hentet av Lars Harald og de to løp den siste halve timen mere eller mindre sammen. Sebastian endte på en 30. plass 31:48 min bak. 10 minutter etter Lars Harald startet Magne som etter et veldig jevnt løp kom inn på presis samme tid som Lars Harald. De kunne da dele 22. plassen, 25:46 min bak Borger Melsom.

Resultater og tracking fra sprint og ultralang her

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s