Ingen topplassering på jaktstarten for BSK’erne i New Zealand

Natt til søndag norsk tid var det duket for prolog med påfølgende jaktstart for world cup-løperne på New Zealand. Etter svært gode takter fra Tone på de to første world cup-løpene og en revansjesugen Carl i god fysisk form var potensialet for flere topplasseringer definitivt til stedet. Dessverre ble resultatene plasseringsmessig noe skuffende denne gang.

IMG_0306Carl løp en ok prolog og lå som nr 12, 1.30 min bak lederen Peter Öberg og bare 30 sek bak Olav Lundanes på 3. plass. Carl klarte dessverre aldri å komme seg opp til Olav som raskt løp seg opp i tet. Han ble liggende i en stor klynge som kjempet om posisjonene 4-15. Mot slutten tok også kreftene slutt i solsteken og han kom i mål til en 14. plass. Olav Lundanes løp inn til 2. plass.

Tone hadde dessverre et veldig vanskelig utgangspunkt etter prologen og startet som nr 25. hele 6 min bak Tove Alexandersson. I tillegg ble hun disket på jaktstarten. Ingen god dag på jobben for henne, men hun kan likevel dra hjem fra New Zealand med hevet hodet, vel vitende om at hun har en 4. og en 5. plass med seg i bagasjen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s