Reisebrev fra New Zealand

By Tone Wigemyr

En reise til New Zealand for å løpe verdens cup i orientering er en «en gang i livet mulighet». Turen ble preget av 5 konkurranser og forholdsvis lite trening i forhold til vanlig vintertrening. Det var knyttet mye spenning til VC åpning i januar! Prestasjonsmessig har turen vært en opptur for meg med 4 og 5 plass. Carl viser svært gode takter, men vi må begge huske på kontorarbeid som å sjekke koder og være innom alle postene.

Under følger tre historier hvor dere vil lære litt nytt om både meg og Carl, samt om New Zealand som land:

1. Vi har alle observert at faktor 30 kan en IKKE få nok av. Dvs smører du deg ikke direkte etter en trening får du svi senere. En lokal sa til Petter (Thoresen): «Det er smart å smøre seg med solkrem». Vi tror ikke Kiwier soler seg i det hele tatt.

2. Skal en spørre Carl om matinnkjøp, for 1 dag! Så husk også å informer om ønsket mengde, og ikke bare innhold! Vi fikk (for 1 dag) 3 l eplejuice og 500gr. Gauda!

3. Her finnes også venstrekjøring. På vei til nyt bosted hadde Tone tatt oppgaven med å henge på Carl. Da Carl legger seg ut i høyre felt, og blir der. Er Tone med. Magne (Dælie) og Eskil (Kinneberg) som var kartlesere i bilene forteller sine sjåfører da: «jeg kan ikke se det motgående kjørefeltet der ute på jordet, er bare sauer, jeg tror du nå kjører i motgående kjørefelt».

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s