Sprintsamling i Italia

Etter en drøy uke med barmark og mye sprintorientering nærmer sprintcamp og MOC i Sør-Italia seg slutten for de 3 BSK’erne: Kine, Lene og Carl (sistnevnte var med landslaget). Med oss i reisefølget hadde vi Lone Brochmann fra Eiker. Nikoline skulle egentlig vært med, men måtte dessverre bli hjemme pga skade.

Vi har fått prøvd oss på intensiv by-orientering og lettløpt skogsorientering. Italia er jo særdeles kjent for sine krevende sprintbyer og av de virkelig interessante sprintbyene er Matera verdt å nevne (kart kommer senere).

Etter en snau uke med trening var det klart for Mediterranean Open Championship. Det var mange solide navn på startlista, så her kunne vi måle oss mot de beste. Vi løp en mellomdistanse, en langdistanse fellesstart og en sprint. Det var morsomme og tøffe konkurranser der vi fikk testet både teknikk og fysisk kapasitet.

Etter mange morsomme økter vender vi i morgen nesen nordover igjen. Alle litt betuttet over det kalde vinterværet som vil møte oss når vi kommer hjem.

IMG_2170 IMG_2266 IMG_2317 IMG_2295 IMG_2280 IMG_2273

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s