Norwegian Spring – Endelig er o-sesongen i gang!

I helga var det mange BSK’ere som hadde børstet støvet av o-skoene og reist ned til Halden for å løpe Norwegian Spring. For mange var dette årets første o-løp.

På lørdag var det stafett for barn og ungdom opp til 16 år. BSK stilte to lag i klasse 11-12. Dette var for de fleste første gangen de løp stafett, noe som naturligvis fører med seg litt ekstra spenning og stress. Begge de to lagene ble dessverre disket, men løperne virket likevel relativt fornøyd.

For de over 16 år sto mellomdistanse på programmet. Her sto hele 23 BSK’ere på startstreken. Dette var Tio-uttak for babesene, så det var naturlig nok mange i D21E. Det var veldig tett i toppen, men Kine var i denne klassen vår beste på 10.plass. Ellers ble d seier til Thor Ingvar Huuse i DIR-C, 2.plass til Odd Kletteli i H75 og hederlig insats av junior gutta, med 5.plass til Sebastian i H19-20 og 7. og 8.plass til Magne og Lars Harald i H17-18.

Etter løpet dro mange til Sjøstrand camping for felles overnatting. Her ble det grillings og hyggelig samvær. Litt utpå kvelden arrangerte Ingeborg og Johanne morsomme og intellektuelle konkurranser m bl.a. brus- og godterismaking.

På søndag var det langdistanse. Her hadde vi 21 stk på start. Også denne dagen ble det gode plasseringer. Odd klatret et steg opp på pallen fra gårsdagen og stakk av med seieren. Helge Kvaase ble nr. 3 i H80. Magne og Kine ble 4 i H17-18 og D21E. Det var også tett fight i D21 mellom Katja og Ingvild. Her trakk Katja det lengste strået med 15 sek margin og endte på 7.plass. All honnør også til Joakim for pågangsmot og god moral. Han fullførte på hele 2:45! Bra jobba!

Nå er generalprøven overstått. Neste uke braker det løs med Norges cup for junior og senior. Deretter står klubbens store mål for tur: Tiomila!

Resultater Vårspretten

Resultater Solrenningen

Danske mesterskaper
Samme helg var det danske mesterskaper i sprint og ultralang på Fanø. Her løp BSK-løperne Jeppe og Rune. På sprinten fikk Rune enda en sølvmedalje, og Jeppe kapret en 6. plass. På ultralang dagen etter ble Rune 9 og Jeppe 11 etter over to en halv times løping.

Sprint

Ultralang

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s