Tiomila

Tiomila ble i år arrangert rett nord for Stockholm. Fra BSK var vi 3 1/5 lag (2 damelag og 1 herrelag + to løpere) + støtteapparat som reiste østover for å matche oss i en av verdens største klubbstafetter. Det var god stemning i leieren og stor spenning knyttet til hvordan vi ville hevde oss.

Kine ble dessverre skadet på torsdagen og skjønte på fredag at hun måtte kaste inn håndkle. Da var det flaks at vi hadde med superreserve Nikoline som trosset skaden hun har i foten og steppet inn på 2.laget når Marte måtte flyttes opp på 1.laget.

Kl 14.30 lørdag ettermiddag gikk startskuddet. For BSK var det Mariann og Ingvild som åpnet ballet. Begge var godt fornøyde å kunne sende Lene og Nikoline ut på 2. etappe. på 3. etappe løp Marte og Jenni, som videre kunne sende Line og Sina ut på 4.etappe. Tone og Katja var ankerkvinner og løp lagene inn til 30. og 147. plass. Så vidt undertegnede bekjent var alle jentene god fornøyd.

Når mørket hadde senket seg var guttas tur til å teste de svenske skoger. Kl 22.15 gikk startskuddet og hundrevis av lykter kom mot oss før de forsvant inn i skogen. Dette øyeblikket er et av høydepunktene på hele Tiomila spør du meg. Det er magisk!

Rune og Joakim løp første for BSK-lagene. Det skulle bli spennende å se om de kunne få den starten vi håpet på. Rune vekslet inn drøye 5 min bak tet på en 74. Plass. Dette var n fin oppgave for Carl på 2. Etp. Hvor mye kunne han hente inn på teten? Carl plukket inn Vel 2 minutter på teten og vekslet Felix ut på 4.plass. Solid beste etappetid! For andrelaget var det Runar som løp 2.etappe. Felix bommet litt i starten, men var ok fornøyd. Jeppe fikk dessverre mageproblemer på sin etappe og måtte gi fra seg en del tid til teten. Sukoup og Eirik løp etappe 5 og 6. Deretter var det duket for vår unge avsnutning. Lars Harald, Sebastian, Thomas og Magne. Magne kunne til slutt løpe laget inn til en 68. Plass. 9 plasser bedre enn i fjor.

Som alltid på Tiomila var det god stemning i gjengen og et toppers støtteapparat! Det eneste som manglet var et ungdomslag. Kanskje vi neste år kan stable et lag på beina..?

Om en drøy måned er det Jukola som står på programmet. Da skal vi nok en gang blø for BSK-drakta. We’ll be back!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s