NM Sprint – Tones første sprintmedalje!

Forrige lørdag var den norske o-eliten samlet til NM sprint i Skien. Bækkelagsløperne intet unntak. Lørdag morgen var det klart for kvalifisering, og kun de 10 beste fra hvert heat gikk videre til ettermiddagens finale. Fra bækkelagets SK gikk Magne videre i H17-18, Kine og Tone i D21, og Rune og Carl i H21.

I finalen var det svært tett særlig i seniorklassene. Best av våre ble Tone som tok en gledelig bronsemedalje bare 16 sek fra gull og kongepokal som ble vunnet av tildligere BSK’er Heidi Ø. Bakstevold. Dette var forøvrig Tones første sprintmedalje, så sørlendingen deppet ikke til tross for den korte avstanden opp til gullet. Hun smilte fra øre til øre. Carl tok den litt sure 4. plassen 25 sek bak Emil Wingstet som tok gull og kongepokal. Carl var også svært fornøyd med løpet, og særlig med den sterke avslutningen. Kine lå veldig bra ann i starten, til tross for en kraftig forkjølelse, men gikk på en større bom inn mot passering. Hun endte på 18. plass. Rune ble dessverre disket.

Magne måtte forsvare juniorenes ære og løp inn til en fin 14. plass.

Fullstendige resultatlister fra NM Sprint finale

Det bør også nevnes at Tone og Carl er tatt ut til å representere Norge under Nordic Orienteering Tour (som er del av World Cup) og som begynner neste helg (sprint lørdag og mellomdistanse søndag). Ta med deg norske flagg og dra opp i Groruddalen for å heie frem de norske løperne. Det vil også foregå mange aktiviteter av ulikt slag, både for store å små, så ta med deg selv eller familien og kom! For de som ønsker er det selvfølgelig muligheter for å løpe selv før World Cupen braker løs.

Mer info om folkefesten i Groruddalen her

Bilder fra NM Sprint finale

IMG_3235 IMG_3278 IMG_3291 IMG_3385 IMG_3394

Reklamer

One thought on “NM Sprint – Tones første sprintmedalje!

  1. Tilbaketråkk: Jeg kommer, jeg kommer! | Carl Waaler Kaas

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s