VM i gang – Tone inn til fin 9. plass på langdistanse

Nå er VM i orientering for fullt i gang i de finske skoger, nærmere bestemt Voukatti. BSK har 3 representanter med, Tone og Carl for Norge og Kyongsa for Nord Korea.

Søndag startet VM med langdistanse kvalifisering. Tone løp et fint løp og kvalifiserte seg greit til dagens finale. I går, mandag, sto sprint kvalik og finale på programmet. Carl løp en overbevisende kvalifisering og endte nr. 3 i sitt heat. Han klarte dessverre ikke følge opp helt i finalen og endte til slutt på en 21. plass drøye minuttet bak suverene Mårten Boström fra Finland.

Kyongsa klarte dessverre ikke å kvalifisere seg verken til langdistanse- eller sprintfinalen.

I dag, tirsdag, var det Tones tur til å vise hva hun er god for. Hun løp (så vidt undertegnede kunne bedømme ut fra live GPS-tracking) et solid løp teknisk, men manglet litt på toppfarten sammenlignet med de beste. Tone kunne likevel løpe inn til en flott 9.plass som er karrierebeste i VM-sammenheng for hennes del. Gratulerer Tone 😉

I morgen er det hviledag, men torsdag fortsetter VM med mellomdistanse kvalifisering der alle de tre BSK’erne står på startstreken. Både Carl og Tone bør kvalifisere seg greit og det blir spennende å se hva de kan få til i fredagens finale. Kan vi få en BSK medalje? Følg med på NRK på fredag og hei fram de norske. TV-sendingen begynner kl. 12.05.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s