NM stafett – 6.plass til BSK babes

Jentene løp i dag inn til en flott 6.plass på NM stafett, kun halvannet minutt bak bronsemedaljen. På laget løp Mariann, Lone og Tone. Til tross for en bom i starten lå Mariann godt framme i feltet rett før passering arena, men måtte i god fair play ånd stoppe for å hjelpe en hardt skadet løper. Dette stoppet kostet henne nærmere to minutter før hun kunne løpe videre. Lone plukket mange plasser på sin etappe og kunne sende Tone ut i posisjon til å jakte en topp 6. plassering. Tone løp knall sterkt på sin etappe og løp til slutt laget inn til en fin 6.plass. Alle de tre damelagene kom vel i mål til henholdsvis 23. og 37. plass.

Carl måtte kaste inn håndklet etter mellomdistansen i går etter å ha slitt med en tå i noe lengre tid. Det var derfor Felix og de to juniorene Thomas og Sebastian som skulle forsvare BSK’s ære for Bækkelagets SK 1. Herrene hadde dessverre en litt tyngre dag på jobben og endte til slutt på plass nummer 50. Andre laget kom på 68. plass.

Sesongen nærmer seg slutten for mange, men NM natt, prøve NM i sprint mix stafett og Blodslitet gjenstår fortsatt. For Carl og Tone er også World Cup finalen et klart mål før sesongen 2013 kan oppsummeres.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s