Bli med på en fartsfyllt finale i BSK by Night – fra Ekeberg! (Flotte premier)

BSK by Night logoTirsdag er det klart for finale i BSK by night. Bli med på en kvalitetsnattøkt med høyt tempo og krevende o-tekniske utfordringer. Finalen vil gå fra Ekeberg og være en jaktstart basert på de to beste reslutatene fra de tre foregående løpene. Det vil også være muligheter for å delta dersom du kun har vært med på ett løp tidligere eller dersom finalen er det første løpet du deltar på.De som ikke har nok løp tellende eller er mer en 10 minutter bak første start i sin klasse vil løpe ut på fellesstart. Alle er med å kjempe om de flotte premiene.

Vinneren i klasse H/D 17 vil premieres med en premie til verdi av 2500 kr. Også flotte premier til 2. og 3. plassen. I klasse H 17 kort premieres vinneren og i rekruttklassen premieres alle som har vært med på to løp + finalen. I tillegg vil alle løpere som stiller i finalen kjempe om uttrekkspremier. Premieutdelingen vil foregå inne på BSK-kontoret (lokalet ved siden av Ekeberghallen) direkte etter løpet.

Vi minner nok en gang om at vi også har løype for rekrutter som ønsker å prøve seg på nattorientering. Forrige uke stilte hele 11 stk opp i denne klassen. Klarer vi å få med ennå flere denne gang? Rekruttklassen har fri start fra kl. 19.00.

For å kunne beregne hvor mange kart som skal printes håper vi at så mange som mulig melder seg på innen fristen, men etteranmelding er også mulig på løpsdagen fram til kl. 18.30. For å kunne delta på jaktstarten MÅ du melde deg på innen fristen mandag 4. nov.

Det er flotte forhold for nattorientering for tiden, så bli med å skape magi i skogene rundt Ekeberg! Meld deg på  Eventor nå!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s