Suksessrik avslutning på BSK by Night

BSK by Night logoI går kveld var det klart for siste løp i BSK by Night. Hele 63 løpere testet seg i nattemørket rundt Ekeberg. Det var flere tette oppgjør under jaktstarten i alle klasser, men i hovedklassene gikk forhåndsfavorittene av med seieren.

IMG_0769

Anette Baklid, Ida Marie Næss Bjørgul, Lone Brochmann

Ida Marie Næss Bjørgul (Halden) løp først ut i D 17 og kom også først i mål med Anette Baklid (Konnerud) og Lone Brochmann (Bækkelaget) på 2. og 3. plass.

IMG_0770

Eirik Rustad, Carl Godager Kaas, Yngve Skogstad

I H 17 var det noe tettere i toppen. Carl Godager Kaas (Bækkelaget) ble raskt hentet inn av Eirik Rustad (Raumar) som startet 11 sekunder bak. De to løp store deler av løpet sammen, men Carl rykket på siste del av løypa og kunne til slutt gå av med seieren, 19 sekunder foran Eirik, til tross for en liten sleiv på en av de siste postene. Tredjeplassen gikk til Yngve Skogstad (Frol).

IMG_0771

Christian F. Shive

I H 17 kort var det overraskende nok en av de som gikk ut i fellestarten 10 minutter bak som gikk av med seieren. Det var tett fight om seieren, men Christian F. Schive (Moss) trakk til slutt det lengste strået og løp i mål 5 sekunder foran Jan Tore Henriksen (Nydalen). Lars Harald Aasheim var tredjemann 19 sekunder bak.

Det var veldig gledelig at hele 15 stykker dristet seg ut på rekruttløypa under gårsdagens nattløp.

Vi har i gjennomsnitt hatt godt over 50 påmeldte på løpene våre og er veldig fornøyd med det. Vi håper å kunne bygge videre på dette konseptet til neste år og forhåpentligvis få med ennå flere deltakere. Tusen takk til alle som har vært med i arrangørstaben og til alle som har støttet opp om våre arrangement ved å delta på løpene. Velkommen igjen neste år!

Resultater (sammenlagt i BSK by Night & løpstider fra finalen)

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s