Husk frist for å melde seg på skisamling!

Tradisjonen tro er det også i 2014 planlagt skisamling. Sett av 10.-12. januar og bli med! Fristen er allerede nå på søndag, 1. desember, så meld deg på i eventor nå!!

budor

Dette er en veldig sosial og hyggelig samling hvor de som ønsker kan få trent veldig bra, mens de som foretrekker kortere turer kan gjøre det.

I likehet med de siste par årene har vi leid hytter på Budor (som ligger snaue 2 timer nord for Oslo). Dette er normalt sett et snøsikkert sted som har milevis med skiløyper uten alt for stor trafikk. Det finnes også en liten alpinbakke dersom dette skulle være av interesse for enkelte.

Vanligvis legges det opp til felles middag både fredag og lørdag (litt avhengig av når folk kommer), litt skilek lørdag ettermiddag og ellers hyggelig samvær mellom slaga. De siste årene har det stort sett vært seniorene som har deltatt på denne samlingen, men i år håper vi at også de yngre og eldre kunne tenke seg å slenge seg med. Dette er en fin mulighet til å bli bedre kjent på tvers av alder og nivå.

Overnatting og felles middag lørdag dekkes av klubben.  

Pr. dags dato har 14 stk meldt seg på, men vi har plass til mange flere! Jenni H. Indby, som er ansvarlig for bookingen, har holdt av 25 sengeplasser, men kommer kun til å bekrefte det antall personer som er meldt på innen fristen. Det betyr at du må melde deg på innen søndag!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s