Sprek i Nærmiljøet

Screen Shot 2014-05-06 at 1.22.09 PMBli med på en stolpejakt i nærmiljøet. Hvis man har et mål for turen er det mye enklere å komme seg ut på tur. Trekantede trestolper er spredd rundt omkring i bydel Nordstrand. Ved hjelp av dette kartet kan du forsøke å finne stolpene. På kartet finner du 30 lilla sirkler. I sentrum av hver sirkel er det plassert en stolpe. På hver stolpe finner du en kode. Denne koden kan registreres på turorientering.no. For hver kode du registrerer får du ett lodd som er med i trekningen av flotte premier på slutten av året. Desto flere koder registrert
desto større sjanse er det for å vinne.

Sprek i Nærmiljøet er en enkel, morsom og spennende aktiv- itet for både store og små. Kanskje har du en stolpe nesten rett utenfor der du bor. For å være med på Sprek i Nærmiljøet trengs ingen erfaring med kart, så det er bare å starte stolpejakten. Flere av stolpene kan også besøkes med sykkel, barnevogn eller rullestol. Du kan også jakte på stolpene i den rekkefølgen du selv ønsker.

Stolpene har ulike vanskelighetsgrader:
GRØNN (lett, kan tas med sykkel, barnevogn og rullestol), RØD (medium-lett), SVART (navigasjon på småstier eller utenfor sti og vei).

Send gjerne en epost til sprek.i.narmiljoet@gmail.com dersom stolpene har blitt borte eller ødelagt, eller om du har innspill til hvordan vi kan bli bedre til neste år. Besøk også gjerne facebooksiden til Sprek I Nærmiljøet.

Kart kan du få tak i på Bækkelagskontoret på Ekeberg (ved siden av Ekeberghallen) eller kan lastes ned gratis på turorientering.no (Finn arrangør -> Bækkelagets SK -> Turer)

Hvordan registrere kodene?
Besøk turorientering.no og søk på arrangør «Bækkelagets SK» (under Oslo). Trykk på «poster» og velg det nummeret du ønsker å registrere.

Gøy med kart og stolpejakt?
Hvis du synes det var gøy å jakte på stolper gjennom Sprek i Nærmiljøet og ønsker å lære mer om kart og kompass er det bare å ta kontakt med Bækkelagets SK Orientering. Vi tilbyr morsomme og spennende opplegg for de som ønsker å prøve orientering. Sleng deg med på en trening for å se hvor gøy det er. Ta gjerne kontakt på orienter- ing@bekkelagets.no eller besøk hjem- mesiden vår www.bsk-orientering.com.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s